Principala televiziune de propaganda isi depaseste standardele: Sandra Stoicescu, prietena Gabrielei Firea, la Antena 3: „Cei platiti sa protesteze in Piata Victoriei au pregatire paramilitara in Statele Unite”

Alessandra Stoicescu, realizatoare la Antena 3, a declarat, luni seara, ca protestatarii din Piata Victoriei sunt „mercenari” sositi din strainatate, foarte bine platiti.

„Cine sunt cei platiti sa protesteze in Piata Victoriei? Sursele mele spun ca sunt oameni bine antrenati, cu pregatire paramilitara inclusiv in Statele Unite. Sunt unii care au lucrat in Afganistan pentru jandarmerie”, a sustinut Sandra Stoicescu.

Stoicescu nu a specificat din ce zona provin sursele ei. Afirmatiile au fost facute intr-o emisiune care a avut loc in tronsonul orar dedicat „Sintezei zilei”, cel mai vizionat program de la Antena 3.

Sursa: Aktual24

Principala televiziune de propaganda isi depaseste standardele: Sandra Stoicescu, prietena Gabrielei Firea, la Antena 3: „Cei platiti sa protesteze in Piata Victoriei au pregatire paramilitara in Statele Unite” was last modified: august 14th, 2018 by Radu Anghel
Sa raspandim circul prin sat...
Loading...
spre