Principalul post aservit intoarce armele! Patronul „Felix” saluta „innoirea clasei politice”, iar portavocea Mircea Badea arunca cu insulte in Dancila!

Principalul post de propaganda folosit de PSDragnea in campania electorala a schimbat macazul. La nici 48 de ore de la pierderea alegerilor de catre PSD si la 24 de ore de la condamnarea lui Dragnea, Antena 3 a schimbat radical politica editoriala.

Dancila, care pana ieri era laudata pentru tenacitate, a fost acum insultata brutal de Mircea Badea, in hohotele de ras ale invitatilor din emisiunea Sinteza Zilei. „Pesedeii s-au comportat like bitches. Un spectacol gretos si purulent. Dancila mai avea putin si isi cerea scuze ca respira. Cred ca, asa cum spuneau ca Dancila e presul lui Dragnea, acum pot sa spuna ca Dancila a devenit presul lui Iohannis”, a spus Badea.

Cu doar o ora inainte, invitatul lui Mihai Gadea fusese presedintele USR Dan Barna. Acesta a avut parte de un tratament de lider: a fost singur in platou, iar intrebarile au fost politicoase.

Luni, patronul Antenei 3, turnatorul securistoid Dan Voiculescu a scris, pe blog, ca rezultatul alegerilor din 26 mai arata „un nou inceput”.

Si, pentru ca insulta la adresa PSD sa fie deplina, marti seara, Antena 3 a intrerupt transmisia de la conferinta de presa de dupa sedinta conducerii PSD inainte ca Dancila sa termine de vorbit, scrie Podul.

Principalul post aservit intoarce armele! Patronul „Felix” saluta „innoirea clasei politice”, iar portavocea Mircea Badea arunca cu insulte in Dancila! was last modified: mai 30th, 2019 by Radu Anghel
Sa raspandim circul prin sat...
Loading...
spre