Principalul post de propaganda lanseaza un scenariu halucinant! Gabriel Vlase, seful SIE, conspira cu „Ciolos-Soros” sa darame Guvernul Dragnea!

488

Un nou scenariu halucinant a fost lansat in spatiul public de Liviu Dragnea prin intermediul propagandistilor de la Antena 3. Postul lui Voiculescu anunta ca, marti seara, a avut loc o „intalnire de taina” intre sefii serviciilor secrete pentru a pune la cale daramarea Guvernului dupa „esecul operatiunii Valiza”.

Antena 3 a anuntat ca la intalnire au participat seful SIE, Gabriel Vlase (fost deputat PSD), seful SRI, Eduard Hellwig si seful SPP, Lucian Pahontu. Adrian Ursu a declarat ca s-a discutat despre „esecul Operatiunii Valiza, care nu a reusit sa deturneze atentia publica de la scandalul Toader-Lazar, dar s-au facut si planuri de viitor”. „Informatiile au fost ca s-a vorbit despre daramarea guvernului. Este un termen trasat de Ciolos-Soros ca pana la 1 decembrie sa fie daramat guvernul”, a mai sustinut Ursu.

Antena 3 a mentionat ca la intalnire ar mai fi participat deputatul PSD Marcel Ciolacu si alti adversari ai lui Dragnea din partid.

Insa realitatea este cu totul alta. „Intalnirea de taina” a fost de fapt o petrecere organizata, de Sfintii Mihail si Gavril, de catre Gabriel Vlase. Marcel Ciolacu a confirmat ca a fost prezent la petrecere.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos