Problemele penale se țin scai de miniștrii guvernului PSD! Dragnea își mușcă buzele de nervi când aude de DNA!

522

Senatorul PSD Paul Stanescu, propus vicepremier si ministru al Dezvoltarii Regionale, a declarat, vineri, ca este mandru de prietenia cu Liviu Dragnea, mentionand totodata ca nu stie sa fie implicat in dosarul in rem deschis la Consiliul Judetean Olt. In momnetul in care a fost intrebat de dosar, Dragnea a zambit satisfacut, dupa care a inceput sa isi muste buzele.

„Nu pot sa neg ca sunt prieten cu presedintele Dragnea. Ne cunoastem de foarte multi ani de zile. Cu cine sunt prieten, spun lucrul asta, deci, daca vreti, chiar sunt mandru de prietenia cu Liviu Dragnea”, a precizat Stanescu.

El a spus ca este in relatii „foarte bune” cu premierul Mihai Tudose.

„Foarte bune. E colegul meu, foarte bune. Toti colegii mei imi sunt prieteni, dar cu domnul Dragnea, insist sa spun, ne cunoastem cred ca dinainte de ’90”, a adaugat Stanescu.

Intrebat despre dosarul penal in rem care vizeaza Consiliul Judetean Olt, Paul Stanescu, care a fost opt ani presedinte al acestui for, a spus: „In viata mea nu am fost chemat de o institutie a statului, nu am dat cu subsemnatul, cum spun unii colegi ai mei. Nu stiu despre ce vorbiti”.

Sursa: aktual24.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos