Problemele se tin lant de Basescu! Satui de jocul fostului presedinte privind legea gratierii si profitand de divortul PMP-UNPR, mii de alesi locali isi pregatesc EVADAREA din PMP!

486

Uniunea Națională pentru Progresul României (UNPR) a redevenit activ. Instanţa a acceptat înregistrarea oficială a ultimelor decizii luate de progresişti: alegerea unei noi conduceri şi denunţarea fuziunii cu PMP. Asta are efecte devastatoare asupra PMP.

Mii de aleși locali trebuie să revină musai la partidul mamă, iar mai mulți parlamentari sunt deja cu bagajele făcute pentru a pleca înapoi de unde au venit sătui de jocul lui Traian Băsescu și dornici să fie la guvernare într-o alianță cu social-democrații, anunta stiripesurse.ro.

Situația este mai gravă s-ar părea la prima vedere. Nemulțumiți de deciziile Tip hăis/cea ale fostului președinte al României nu sunt doar foștii unpr-iști ci și oameni care i-au fost alături și au crezut în el. Amendamentele la Legea grațierii au pus capac și mulți din aleșii partidului își negociază personal ”evadarea”.

Un prim ales al PMP a și făcut alegerea sa publică. Este vorba de deputatul de Sălaj, Ioan-Liviu Balint, care a participat la ședința UNPR în care s-a votat acel apel la un divorț amiabil între PMP și UNPR.

Un al doilea parlamentar urmează să facă anunțul zilele următoare și nu este exclus ca până la sfârșitul sesiunii parlamentare PMP să rămână fără grupuri parlamentare.

content-image

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos