Profit urias din manipulari ieftine. Pieleanu, sociologul de casa al PSD, venit de aproape 10.000 de euro pe luna din sondajele aiuritoare promovate de principalul post de propaganda!

435

Sociologul preferat de PSD, Marius Pieleanu, arata cum poti sa faci bani multi din sondaje fara nicio legatura cu realitatea. Firma Avangarde, controlata de sociologul Marius Pieleanu, a distribuit dividende de 470.000 de lei in 2018, arata declaratia de avere depusa de sotia acestuia, Ileana Pieleanu, o fosta functionara la administratia penitenciarelor trimisa de PSD in conducerea Curtii de Conturi.

Sondajele Avangarde anuntau, printre altele, o victorie zdrobitoare a PSD la alegerile din 26 mai, transmite Newsweek.

Sondajele lui Pieleanu, prezentat de obicei in prime-time la Antena 3, anuntau un scor de peste 30% pentru PSD, la europarlamentare. USR-PLUS avea constant un scor sub 20%. Firma sa, Avangarde, a mai anuntat ca, la referendumul pentru familie, prezenta va depasi 50%.

Pieleanu, care are statut de invitat permanent la TVR, unde apara punctul de vedere al PSD, a incasat, in 2018, si 42.000 de lei de la televiziunea publica.

In mai 2018, Clotilde Armand a scris, pe Facebook, despre numeroasele contracte publice ale firmei lui Pieleanu, ea aratand ca, doar in acea luna, firma sa urma sa beneficieze de 60.000 de euro din banii publici.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos