Proiectul viceprimarului sectorului 2 poate rezolva partial problema locurilor de parcare!

370

Una din cele mai apasatoare probleme cu care se confrunta bucurestenii este cea reprezentata de locurile de parcare. Liberalul Dan Cristian Popescu propune o solutie pentru administatia Sectorului 2. S-au incercat diverse variante de solutionare, in functie de interesele administratiilor locale care s-au perindat pe la primariile sectoarelor Capitalei, dar un proiect pe termen lung nu exista inca in privinta parcarilor.

Primaria sector 2, la initiativa viceprimaruluiliberal Dan Cristian Popescu, are in vedere un proiect care poate rezolva partial problema locurilor de parcare din sectorul 2.

La ultima sedinta a Consiliului Local Sector 2 a fost votata propunerea viceprimarului Dan Cristian Popescu prin care se cere acordul Consiliul General al Municipiului Bucuresti pentru ca locurile de parcare de resedinta sa fie folosite strict in scopul destinatiei stabilite prin dispozitiile legale.

Viceprimarul sectorulu 2 reclama absenta unei reglementari clare privind faptul ca „parcarea de resedinta este dedicata utilizarii in mod exclusiv de catre vehiculele de tip autoturism”. In lipsa acesteia, vehicule de tip rulota, autorulota, remorca, vehicule care asigura servicii de tractare/remorcare de transport marfa si microbuze perturba prin gabarit si manevrabilitate buna functionare a parcarii de resedinta.

In momentul de fata trebuie ca si Gabriela Firea sa-si doreasca acest lucru si sa introduca in urmatoarea sedinta a CGMB proiectul pentru modificarea strategiei de parcare pe teritoriul Municipiului Bucuresti si scoaterea vehiculelor neconforme din parcarile de resedinta.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos