Propagandă penibilă pentru Codrin Ștefănescu! Publicația Sputnik îl prezintă pe scandalagiul de serviciu al PSD drept un ”intelectual” pasionat de cărți rare și artă!

„Un colocviu cu participare exclusivistă, la care Codrin a vorbit de colecția sa de manuscrise și cărți rare, de cercetările sale din domeniul ocult și al sistemelor ezoterice”, astfel începe un articol publicat de Sputnik.md.

„Codrin” e chiar Codrin Ştefănescu, cel care, „după mult mediatizatele aventuri de la ICCJ”, „a fost invitat la un colocviu exclusivist”.

Sputnik.md, publicaţie online parte a mecanismului de propagandă patronat de Kremlin, îi face un scurt portret de „intelectual” lui Codrin Ştefănescu, secretarul general al PSD.

Ştefănescu a fost implicat zilele trecute în scandalul generat de prezenţa unor interlopi la termenul avut de Liviu Dragnea la instanţa supremă. De remarcat că articolul din Sputnik.md a apărut la scurt timp după acel incident, în urma căruia mai multe persoane, inclusiv Codrin Ştefănescu, s-au ales cu plângere penală la parchet.

În timp ce nu prezintă niciun detaliu legat de incidentul de la Înalta Curte, articolul e generos la alte capitole. Câteva exemple: „Pe lângă cunoscutele sale ieșiri publice din politică, caracterizate prin aplomb și vehemență, Codrin Ștefănescu are o pasiune veche — arta și cunoașterea ocultă. De altfel, Codrin este unul dintre cei mai importanți colecționari de manuscrise și carte rară din România”.

Sau: „Codrin a vorbit de lucrările lui Plinius, sau ale medievalilor Athanasius Kircher și John Dee”.

Sursa: Digi24

Propagandă penibilă pentru Codrin Ștefănescu! Publicația Sputnik îl prezintă pe scandalagiul de serviciu al PSD drept un ”intelectual” pasionat de cărți rare și artă! was last modified: octombrie 6th, 2017 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
Loading...
spre