Propaganda PSD are picioare scurte! Cum s-a facut de ras sociologul de casa al PSD! „Referendumul trece cu 66%!”

307

Marius Pieleanu si Mirel Palada sunt doi dintre sociologii apropiati PSD, insa acestia au dat-o de gard cu cercetarile privind referendumul desfasurat in acest weekend.

Institutul Avangarde, patronat de Marius Pieleanu, a anuntat pe 26 septembrie, cu mai putin de doua saptamani inainte de referendum, ca 66% dintre romani se vor prezenta la vot.

Rezultatele sondajului lui Pieleanu au fost anuntate atunci in emisiunea lui Ionut Cristache (Romania 9) si preluate imediat de presa favorabila PSD.

„Avangarde a realizat un sondaj despre referendumul pentru familia traditionala. Dintre cei care au fost chestionati, 66% au sustinut ca vor merge la referendum.

Raportandu-se la cei care merg la referendum, Marius Pieleanu a continuat prin a dat procentele-cheie: 63% vor vota ‘DA’ sa se schimbe Constitutia in sensul in care sa scrie clar ca o casatorie poate avea loc doar intre un barbat si o femeie, 12% spun sa ‘NU’ se schimbe si 25% ‘nu stiu, nu raspund’.

‘Se valideaza referendumul, dar sinceritatea e greu de identificat, ca e complicat’”, a declarat atunci Marius Pieleanu.

Cifrele celor doi sociologi

Sondaj AVANGARDE – Marius Pieleanu
Pezenta la vot 66%
63% voteaza DA, 12% NU, 25% Nu stiu, nu raspund

Sondaj SOCIOPOL – Mirel Palada
Prezenta la vot 48%
85% voteaza DA, 15% voteaza NU

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos