Propaganda PSD, varata pe gat pensionarilor! Posta Romana distribuie pliante de promovare a PSDragnea odata cu pensia! PNL: „Mizerie inimaginabila, vom da PSD in judecata”

457

PSD a incheiat un protocol de colaborare cu Posta Romana prin care agentii postali sunt obligati sa livreze pensionarilor, odata cu pensia, si un ziar de propaganda al PSD, a anuntat, luni, liderul PNL Ludovic Orban.

„Vom da in judecata PSD pentru o mizerie inimaginabila pe care a comis-o folosind Posta Romana. Factorii postali sunt obligati ca odata cu distribuirea pensiei sa inmaneze catre fiecare pensionar aceasta mizerie ordinara, aceasta fituica imunda plina de minciuni gogonate, dovada cea mai clara ca PSD s-a transformat intr-o masinarie de dezinformare. Factorii postali sunt amenintati cu pierderea locului de munca. Aceasta mizerie este produsa de creierele bolnave ale liderilor PSD, acesti derbedei politici au pierdut orice urma de normalitate si de bun simt in actiunea publica”, a declarat Orban.

In ziar se afirma ca PNL vrea reducerea salariului minim pe economie, de asemenea se afirma o „mizerie maxima, ca PNL vrea sa opreasca toate ajutoarele catre pensionari, pentru bolnavii de cancer si alte categorii vulnerabile”. „O asemenea minciuna nu a indraznit nimeni sa spuna despre PNL”, a mentionat Orban.

„Cumea culmilor, spune ca PNL a votat impotriva majorarii alocatiilor pentru copii. Adica nemernicii care s-au opus amendamentului PNL de majorare a alocatiilor pentru copii indraznesc sa trimita catre toti cetatenii romani aceasta minciuna, in conditiile in care ei au votat impotruva amendamentului”, a mai declarat Orban.

El a prezentat si dovada, un protocol incheiat intre Sindicatul Liber din Posta Romana si PSD.

Numerosi utilizatori de Facebook au atras atentia asupra faptului ca Posta Romana distribuie aceasta publicatie de propaganda a PSD.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos