Propaganda rusa exulta, dupa anuntul social democratilor: „PSD a decis! „Moscova” a avut 100% dreptate!”

367

Sputnik, publicatie finantata de la Moscova, anunta cu statisfactie ca Viorica Dancila a fost desemnata candidat al PSD la alegerile prezidentiale. „‘Moscova’ a avut 100% dreptate!”, scrie Sputnik.

Publicatia de propaganda a Rusiei tine sa atraga atentia ca „a avut dreptate” cand a anuntat ca Viorica Dancila va fi desemnata drept candidat la Presedintie.

„Reamintim ca, in decembrie 2018, Sputnik a desemnat-o pe Viorica Dancila, in decembrie 2018, ‘Omul Politic Roman al Anului Centenarului’ – si pe 7 ianuarie 2019 anuntam ca ”se profileaza drept candidatul cel mai probabil”

Acum putin timp, Biroul Permanent National al PSD a decis: Viorica Dancila – candidat la prezidential, este recomandarea pe care o va face Comitetului Executiv National care incepe la aceasta ora.

Reamintim ca, in decembrie 2018, Sputnik a desemnat-o pe Viorica Dancila, in decembrie 2018, ‘Omul Politic Roman al Anului Centenarului’.

Pe 7 ianuarie 2019 scriam: ‘Viorica Dancila se profileaza drept candidatul cel mai probabil al Coalitiei PSD – ALDE la prezidentiale’.

Pe 25 martie, analiza noastra spunea clar: ‘S-a confirmat: Viorica Dancila este singurul candidat al PSD’.

Iar in aprilie reluam sondajul ‘Sondajul momentului: Ati vota Viorica Dancila – presedinte al Romaniei?’, rezultatul fiind zdrobitor”, scrie Sputnik.

Publicatia ruseasca se asteapta ca Dancila sa si castige alegerile.

„Mai mult, mergem mai departe cu pariul – Viorica Dancila, presedinte?… Vom reveni”, promite Sputnik.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos