Proprii oameni din partid FUG de Tariceanu! O intreaga organizatie ALDE si-a dat DEMISIA, in plina campanie!

579

Liderul filialei de tineret al ALDE Vâlcea a anunţat că întreaga organizaţie pleacă din partid şi se înscrie în PNL, acuzând „dezinteresul” pe care conducerea partidului l-a manifestat faţă de tineri şi faptul că listele de candidaţi „abundă de traseişti şi oameni de casă ai preşedintelui partidului la nivel local”.

„Am întregul sprijin al organizaţiei pe care o conduc atunci când afirm că demisia noastră, în bloc, este consecinţa directă a dezinteresului pe care conducerea partidului l-a manifestat faţă de tineri”, a precizat Daniel Cîmpeanu într-un comunicat de presă.

„Tinerii nu au niciun cuvânt de spus în ALDE Vâlcea, chiar dacă efortul lor e necesar în fiecare campanie electorală. Proiectele noastre, dorinţele noastre, ale tinerilor, nu au reuşit să atragă atenţia niciunui lider ALDE de la Vâlcea. De fapt, singurii tineri din ALDE Vâlcea care contează pentru conducerea partidului sunt cei aflaţi în prag de pensie sau deja pensionari. Tinerii oneşti, care au dorit să se profesionalizeze politic în ALDE, atraşi de ideea unui partid nou, liberal, au descoperit în scurt timp că drumul ales este unul înfundat. Acestea sunt motivele pentru care, împreună cu toţi colegii mei din organizaţia de tineret ALDE Vâlcea, am luat decizia de a părăsi acest partid. Ca o previziune personală, am convingerea că, în viitorul apropiat, singurii tineri rămaşi în ALDE vor fi cei care, prin diferite legături mai puţin ştiute, sunt conectaţi direct la preşedintele filialei vâlcene”, a comentat acesta care a adăugat că toţi tinerii ALDE Vâlcea vor trece la PNL.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos