Loading...
PSD a găsit cea mai simplă variantă de a reduce cheltuielile bugetare! Vor urma disponibilizări masive în sistemul bugetar din a doua jumătate a anului! | Circul Politic

PSD a găsit cea mai simplă variantă de a reduce cheltuielile bugetare! Vor urma disponibilizări masive în sistemul bugetar din a doua jumătate a anului!

Noul ministru al Finanțelor Publice, Eugen Teodorovici, a adus românilor la cunoștință situația la zi a legii salariale care a eșuat.

“Toate cheltuielile publice trebuie verificate, iar în a doua parte a anului vom veni cu un raport pentru că statul trebuie să încurajeze munca, nu nemunca”, a declarat, marţi seara, la postul public de televiziune, ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici.

„În sistemul bugetar vorbim despre 1,2 milioane de salariaţi. Trebuie să analizăm toate cheltuielile publice. Vom veni cu un raport în a doua parte a anului. Din păcate, este o situaţie în care e mai bine să munceşti la stat decât la privat. Fiecare om însă trebuie să justifice ceea ce face. Făcând achiziţiile centralizat, se pot reduce cheltuielile bugetare. Statul trebuie să încurajeze munca, nu nemunca, cea ce implică o serie de măsuri, prin care să punem omul să facă ceva pentru banii pe care statul îi acordă, ca ajutor social, de exemplu”, a afirmat Teodorovici.

Potrivit ministrului Finanţelor, în acest an nu se va lua în discuţie introducerea impozitului pe gospodărie sau a impozitului global. „Trebuie să învăţăm să vorbim mai puţin şi doar când lucrurile sunt foarte clare atunci trebuie să le comunicăm. Anul acesta nu discutăm despre impozitul global sau impozitul pe gospodărie. Cei care ţipă acum sunt cei care tăiau în trecut. Hai să lăsăm cartea neagră şi să discutăm despre soluţii. Indiferent că suntem de dreapta sau de stânga, scopul nostru comun este bunăstarea românilor”, a subliniat Eugen Teodorovici.

Sursa: evz.ro

PSD a găsit cea mai simplă variantă de a reduce cheltuielile bugetare! Vor urma disponibilizări masive în sistemul bugetar din a doua jumătate a anului! was last modified: februarie 14th, 2018 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close