Loading...
PSD a impus regimul preferențial de protecție a cetățenilor! Un individ l-a agresat pe jurnalistul Mălin Bot, iar jandarmii nu au intervenit, ba chiar au dat noroc cu agresorul! | Circul Politic

PSD a impus regimul preferențial de protecție a cetățenilor! Un individ l-a agresat pe jurnalistul Mălin Bot, iar jandarmii nu au intervenit, ba chiar au dat noroc cu agresorul!

Jurnalistul Malin Bot a fost agresat, luni seara, in Piata Victoriei, in timp ce isi inregistra un monetariu video. Jandarmii au refuzat sa intervina.

In timp ce isi inregistra video un comentariu, in fata Guvernului, un individ s-a apropiat de el si a inceput sa il injure. Extrem de agresiv, individul i-a adresat jurnalistului cuvinte extrem de urate. Malin Bot s-a indreptat spre jandarmi si le-a cerut sa intervina. Individul a continuat sa injure: „Pleaca de aici, mai, cacatule”. Mai mult, agresorul l-a lovit pe jurnalist peste mana in care filma cu telefonul.

„Acesta e individul care m-a injurat si caruia Jandarmeria nu i-a facut nimic. Ba chiar au dat noroc cu el si m-au apostrofat pe mine pentru ca am insistat sa ia masurile legale. Este ceva revoltator. Daca il recunoaste cineva”, a scris Malin Bot pe Facebook.

Sursa: aktual24.ro

PSD a impus regimul preferențial de protecție a cetățenilor! Un individ l-a agresat pe jurnalistul Mălin Bot, iar jandarmii nu au intervenit, ba chiar au dat noroc cu agresorul! was last modified: decembrie 7th, 2017 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close