PSD a pus tunurile pe un site de satira! Clostile Dancila, Firea, Olguta si Carmen Dan sar in apararea puiutului lui Dragnea!

501

Dupa ce Colegiul director al CNCD a hotarat ca un articol despre iubita liderului PSD Liviu Dragnea publicat pe TNR reprezinta discriminare, cele mai cunoscute femei din PSD, in frunte cu Viorica Dancila si Gabriela Firea, dau in judecata publicatia.

Irina Tanase, iubita liderului PSD, Liviu Dragnea, Viorica Dancila, premier al Romaniei, Gabriela Firea, primar al Capitalei, Carmen Dan, ministru de Interne si Olguta Vasilescu, ministru al Muncii au dat in judecata publicatia Times New Roman, potrivit portalului instantelor.

Obiectul procesului este „actiune in raspundere delictuala”.

Cazul a fost deschis la Tribunalul Bucuresti in 30 martie 2018, iar parati in acest caz sunt: firma Infant Media SRL, administratorul acesteia, Alexandru Dona, redactorul sef al publicatiei, Calin Petrar si redactorul Ovidiu Eftime. Instanta nu a stabilit inca un termen de judecata.

Articolul „Curva lui Dragnea, asaltata de pesedisti,…, ” a fost publicat in 12 martie.

CNCD a “aplicat sanctiunea amenzii contraventionale in cuantum de 5.000 lei pentru Infant Media SRL, care administreaza publicatia, 5.000 lei pentru autorul articolului, 3.000 lei pentru editorul sef si 3.000 lei pentru administratorul Infant Media SRL si obligatia de a publica pe www.timesnewroman.ro un rezumat al hotararii in speta (pentru o perioada de 30 de zile) precum si in doua cotidiene nationale”, se arata in comunicat.

Decizia a fost luata cu unanimitate de voturi, cu exceptia celei aplicate administratorului societatii comerciale – doua voturi impotriva.

Sursa: aktual24.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos