Loading...
PSD a reușit să contureze o imagine tragică a României în fața marilor parteneri europeni Bruxelles: ”La București guvernează o grupare de corupți primitivi!” – Circul Politic

PSD a reușit să contureze o imagine tragică a României în fața marilor parteneri europeni Bruxelles: ”La București guvernează o grupare de corupți primitivi!”

Sociologul Valeriu Turcan, fost consilier prezidential, sustine ca liderii statelor europene considera ca Romania este guvernata acum de „o grupare de corupti primitivi”. El dezvaluie ca PSD are in plan gratierea coruptilor pana in luna mai a acestui an.

„E singura optiune la indemana, care vizeaza limitarea daunelor. Ei stiu precis ce vor sa faca pana in mai 2018: amnistierea coruptilor. Ca sa faca asta au nevoie ca un numar cat mai mare de institutii sau categorii sociale sa ramana linistite la locul lor. In paralel, fragmentarea zonei de centru dreapta reprezinta cel mai mare ajutor pentru PSD”, a declarat Valeriu Turcan intr-un interviu pentru ziare.com, intrebat de ce PSD construieste prin televiziunile aservite o realitate paralela.

In opinia sa, „stategia PSD este sa aglomereze agenda publica cu teme proprii, sa puna presiune pe institutii, sa conserve propriul electorat si sa anestezieze anumite zone importante social, ca personalul medical si cel din educatie, cu promisiuni false privind niste viitoare venituri de mii si mii de euro. Promisiunea unor venituri mari este singura pe care o pot tine in viata pentru a avea autoritate asupra acestor domenii”.

In marile cancelarii europene, mai spune Valeriu Turcan, este intarita perceptia „ca la Bucuresti guverneaza o grupare de corupti primitivi. Nu pot spera sa convinga pe cineva. Toate mesajele sunt pentru intern. In plan european, situatia nu este vazuta ca fiind asa de tragica pentru ca la Palatul Cotroceni este presedintele Iohannis, care asigura o contrapondere la deriva anti-democratica a coalitiei guvernamentale”.

Sursa: aktual24.ro

PSD a reușit să contureze o imagine tragică a României în fața marilor parteneri europeni Bruxelles: ”La București guvernează o grupare de corupți primitivi!” was last modified: februarie 12th, 2018 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close