PSD-ALDE au găsit un nou vinovat pentru propria incompetență și prostie! Rareș Bogdan, reacție explozivă: ”Ăștia chiar își închipuie că toți românii sunt tâmpiți?”

291

Rares Bugdan, realizator la Realitatea TV, este revoltat de declaratiile lui Liviu Dragnea de la finalul sedintei CEX al PSD de vineri. „Nu stiu daca domnul Dragnea are toate tiglele pe casa. Afirmatiile sale induc suspiciunea rezonabila ca s-ar putea sa nu!”, spune Bogdan.

„Au nevoie de camasi de forta sau pur si simplu isi inchipuie ca toti romanii sunt idioti? Voi ce credeti?

PSDragnea de la “vinovatul Soros” la noul vinovat pentru incompetenta si prostia lor, “StatulParalel”. Cum care StatParalel? Cel care “blocheaza evolutia”. Daca nu ar fi de plans, ar fi cu siguranta de ras……si totul la Herculane, statiunea privatizata fraudulos unui afacerist rosu, Iosif Armas, de catre Nastase si TataSocru-IlieSarbu ajunsa astazi o ruina ce traieste cu amintirea blazonului Imperiului Roman si al tratamentelor termale de pe vremea habsburgilor si al centrelor de tratament dinainte de ‘90.

Halucinatii colective, abuz de droguri, ticalosie sau impotenta? Alegeti una dintre astea! …Haideti sa spunem ca Dragnea are rolul principal in filmul sau si vrea libertate cu orice pret, fie el si sacrificarea tarii. Dar cei din jur? In loc sa se lumineze si sa nu riste viitorul partidului pentru urmatorii 20 de ani, PSD a strans randurile in jurul liderului penal fara sa se gandeasca la consecinte si isi asuma un mesaj pe care il cred doar nerozii, ticalosii si unii cu educatie precara.

Ce spune Dragnea? Ca va termina „abuzurile statului paralel” si va apara democratia. Ca din cauza „statului paralel” nu poate face reforme, nu poate asigura progresul tarii. Ca „statul paralel” impiedica reformarea Romaniei, ca „statul paralel blocheaza evolutia”. „Nu ne lasa sa guvernam”!!! Jura-te!

Daca n-ar fi de ras, ar fi de plans. Romania din mintea sefului PSD e un fel de Venezuela, iar in tufisurile de pe Kiseleff pandesc lunetisti si tancuri mai mici. Mai mici, adica asa ca mitingurile pe care le pregatesc bolsevicii lui Dragnea, care au realizat ca nu pot scoate un milion de oameni in strada, deoarece romanii 1: nu sunt tampiti si 2: nu sunt cumparati prin contracte/publicitate/santaj.

Cum sa iasa romanii in strada sa apere jaful Tel Drum? 500 de milioane de euro din contracte cu statul, date prin frauda, sunt un motiv de luptat pentru Dragnea, un om foarte bogat, ca orice bugetar care-si intinde banii de la o leafa la alta?

Dar restul partidului?? Restul PSD! Mai exista unul pe care cei din jur nu il atingeau cu nimic, caci isi periclitau pozitiile si averile: Nicolae Ceausescu! Ce-i cu plaga asta enorma care sufoca un partid cu atat de multi oameni inteligenti?

Si nu e totul! „Filmati cat puteti din Herculane, sa vada multi romani cum a ajuns statiunea asta, din pacate” – a spus Dragnea fara sa i se clinteasca un muschi. Asta e chiar dementa maxima! Cautati pe google „Herculane privatizare devalizare Nastase” si vedeti ce va iese: cel mai mare jaf din turismul balnear!

Asta ne ia de tampiti. Dar daca eu ma informez, ca asta imi este meseria, romanii au alte ocupatii. Printre ele, aceea de a suporta guvernarea PSD, care le pregateste nu cresterea salariilor cu 25%, asa cum au promis ca sa le castige votul, ci scaderea lor!!!

Foarte interesata schema de imagine: PSD preia mesajul adversarului si il foloseste schimband subiectul. Adicatelea PSDragnea reprezinta democratia, statul de drept, drepturile omului si progresul, iar „statul paralel”, fara nume si adresa, este cel care trebui raspus deoarece pericliteaza tara. V-ati prins? Exact acelasi mesaj, dar invers.

Dusmanul fara persoana intretine hipnoza (cel putin asa spera), dar domnul Dragnea a strecurat elementul „Iohannis” intr-un mod pervers, dupa cum i-au spus consultantii: „Probabil ca in conducerea statului nu pot fi decat cei care iau case prin fals”. Ce legatura are casa presedintelui, care este dobanditor de bun credinta? Daca intretineti minciuna asta cu „Iohannis – falsificatorul” ce urmeaza, domnule Dragnea? Povestea cu vanzarea de copii? Cu religia? Cu faptul ca nu are copii si nu e roman?

Va reamintesc ca aceasta retorica s-a dovedit paguboasa. Faceti aceeasi greseala: subestimati inteligenta oamenilor.
PSD a cazut examenul, dar avea o ocazie maxima sa-l treaca. S-a temut ca fara Dragnea se va narui. O greseala care va costa scump.

Nu stiu daca domnul Dragnea are toate tiglele pe casa. Afirmatiile sale induc suspiciunea rezonabila ca s-ar putea sa nu! Daca vreun martian beat s-ar prabusi in Romania si l-ar auzi vorbind ar putea crede ca PSD este condus de Duhul Sfant… In realitate, la butoanele politice ale tarii se afla un ins cu sange rece, fara scrupule, care nu ezita sa aprinda chibrite langa pompa de benzina. Romania este in pericol. Tare imi este ca inca nu o stie si ca o va descoperi cu consecinte tragice”, a scris Rares Bogdan pe Facebook.

Sursa: aktual24.ro