Loading...
PSD-ALDE infiinteaza comisii speciale fara numar ”cu ordine primite de la Dragnea”! Urmeaza sa calce in picioare legile securitatii nationale si Codul administrativ – Circul Politic

PSD-ALDE infiinteaza comisii speciale fara numar ”cu ordine primite de la Dragnea”! Urmeaza sa calce in picioare legile securitatii nationale si Codul administrativ

Birourile permantente reunite ale celor doua Camere au decis, marti, ca infiintarea comisiei speciale care sa modifice legile securitatii nationale si a comisiei speciale pentru elaborarea Codului administrativ sa primeasca miercuri votul final in plenul Parlamentului.

Deputatul PNL Ben-Oni Ardelean a sustinut, la finalul sedintei Birourilor permanente, ca PSD isi infiinteaza comisii dupa bunul plac.

„Eu am propus desfiintarea tuturor comisiile si sa lucram numai cu comisii speciale sau sa facem comisii pentru studierea clorofilei. Ceea ce mi se pare absolut aberant este faptul ca avem aceste comisii care asta fac, cu oameni specializati, cu reprezentare politica din toate partidele, iar PSD nu face nimic altceva decat sa-si infiinteze comisii dupa bunul plac, cu membrii pe care si-i doresc, cu misiuni speciale primite de la domnul Dragnea”, a declarat Ben-Oni Ardelean.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, anunta la finalul lunii martie ca va fi infiintata o comisie speciala pentru modificarea a 15 legi privind securitatea nationala, precizand ca nu si-au propus inca un termen limita pana la care sa fie finalizat proiectul de modificare.

De asemenea, presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, afirma ca infiintarea unei comisii pentru modificarea legislatiei privind securitatea nationala este utila, deoarece unele legi din domeniu sunt din anii ’90 si „trebuie puse in acord cu noile realitati politice si cu noile amenintari la care Romania trebuie sa faca fata”.

„Cred ca e util sa avem o comisie care sa analizeze propunerile de modificare legislativa, avand in vedere ca sunt multe legi care dateaza cred ca de la inceputul anilor ’90 si ele trebuie puse in acord cu noile realitati politice si cu noile amenintari la care Romania, la fel ca si alte tari din UE si membre NATO, trebuie sa faca fata”, a declarat Calin Popescu Tariceanu.

Cu privire la Codul administrativ, Liviu Dragnea a anuntat, luni, ca in perioada urmatoare va avea loc o intalnire cu oameni din conducerea partidului, ministri si reprezentanti din administratia locala pentru a finaliza Codul administrativ si Codul finantelor publice. Dragnea a spus ca vor fi discutii si cu celelalte partide politice.

„Am hotarat ca in aceasta saptamana, intr-o zi pe care o vom comunica cel mai tarziu maine, vom organiza o intalnire la nivelul conducerii partidului, impreuna cu primul ministru, ministrul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, cu ministrul de Finante, cu colegii nostri din administratia locala, cu colegii notri din comisiile de specialitate, pentru a finaliza punctul de vedere al PSD pe doua acte normative asteptate – Codul administrativ si Codul finantelor publice locale, urmand ca ulterior, dupa ce PSD are un punct de vedere conturat sa avem o discutie in coalitie cu colegii nostri de la ALDE care probabil ca in paralel si dumnealor isi vor finaliza punctul de vedere”, a explicat Liviu Dragnea.

Sursa: Digi24

PSD-ALDE infiinteaza comisii speciale fara numar ”cu ordine primite de la Dragnea”! Urmeaza sa calce in picioare legile securitatii nationale si Codul administrativ was last modified: aprilie 17th, 2018 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close