PSD-ALDE nu au aruncat la gunoi OUG13, ci au tinut-o la sertar! Grindeanu anunta ca se reiau discutiile legate de situatia din penitenciare!

Premierul Grindeanu a anuntat ca a avut o discutie, luni dimineata, cu ministrul Justitiei, Tudor Toader, in cadrul careia au discutat despre unele modificari legislative pe care ministrul Justitiei trebuie sa le pregateasca pentru a fi trimise in Parlament.

„Pe de o parte, sa vina cu o serie de masuri pentru transpunerea deciziilor CCR in Codul Penal si, pe de alta parte, legat de situatia din penitenciare. Exista decizii date in urma cu un an si jumatate care nu sunt transpuse in legislatie. (…) Se lucreaza, se va veni in perioada urmatoare cu un proiect care va fi depus in Parlament. Strict pe deciziile CCR”, a declarat Grindeanu, potrivit Digi 24.

Premierul a vorbit si despre evaluarea facuta de ministrul Justitiei sefilor de parchete, care l-a nemultumit si pe Liviu Dragnea. Tudorel Toader ar putea sa dea explicatii liderilor coalitiei pentru ca nu a initiat revocarea sefei DNA si a procurorului general. „Daca se va dori, nu cred ca domnul ministru are o problema sa explice”, a precizat Grindeanu.

Acesta a sustinut nevoia evaluarii parchetelor. „Am inteles de la domnul ministru ca sunt 10 ani de cand Parchetul General, DIICOT, DNA nu au fost evaluate”, a continuat Grindeanu, scrie aktual24.ro.

PSD-ALDE nu au aruncat la gunoi OUG13, ci au tinut-o la sertar! Grindeanu anunta ca se reiau discutiile legate de situatia din penitenciare! was last modified: aprilie 3rd, 2017 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close