PSD-ALDE sunt puși pe treabă! Cozmin Gușă: planul din spatele circului dezvăluirilor lui Ghiță e sofisticat și vizează suspendarea președintelui Iohannis!

1079

Consultantul politc Cozmin Gusa a vorbit la Realitatea TV despre interviul lui Sebastian Ghita si despre implicatiile si consecintele acestui eveniment.

„In mod indubitabil faptul ca a fost aceasta mediatizare pe fata, in deradere, ne face sa intelegem ca planul din spate este mult mai sofisticat si vizeaza orice altceva decat adevarul”, spune acesta.

Cozmin Gusa, cel care este si coactionar la Realitatea TV, a continuat: „Legat de consecinte si de planul existent, Cozmin Gusa a precizat ca i se pare evident ca, de fapt, adevaratul scop al acestui interviu este declansarea unui proiect de suspendare rapida a lui Klaus Iohannis. „Consecintele acestui lucru pot fi de doua feluri. Fie un proces de suspendare a presedintelui incununat de succes, fie un proces care nu va duce la suspendarea lui Iohannis, dar va duce in mod clar la o demonstratie publica ca presedintele Iohannis nu mai are putere.

Sa explic: tema centrala a celor care promoveaza acest interviu o prezinta acea poza de acasa de la Sebastian Ghita in care el ar aparea alaturi de Laura Codruta Kovesi si altii. Tot acest concern mediatic, pentru ca vorbim de multe televiziuni, vor presiune asupra deciziei lui Klaus Iohannis privind revocarea lui Kovesi, decizia predictibila care va fi de nerevocare. Atunci, aceasta majoritate, cu eticheta penala, va considera ca este suficient pentru declansarea procedurii de suspendare a presedintelui, pe care o vor vota in Parlament, urmata de campania pro-suspendare care pentru primarii PSD, ALDE, dar si PNL va prezenta o provocare: „suspendati-l pe Iohannis, aduceti oamenii la vot pentru a scapa de DNA, care v-a facut voua dosare, si de Laura Codruta Kovesi”. Pe baza acestei logici si a acestui interviu, se va ajunge in aceea formula in care, daca vor reusi, Iohannis va iesi din cursa prezidentiala si in aceasta vara vom avea alegeri prezidentiale”, a detaliat Cozmin Gusa.

Sursa: aktual24.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos