PSD are din nou motive să se zgârie pe ochi! Ambasadorul Marii Britanii în România are o bilă neagră pentru revoluția fiscală și o bilă albă pentru activitatea DNA!

637

Ambasadorul Marii Britanii in Romania, Paul Brummell, avertizeaza asupra schimbarilor fiscale din tara noastra, spunand ca acestea nu sunt binevenite pentru mediul de afaceri.

Intrebat, marti, la Cluj-Napoca, la o dezbatere despre efectele post-Brexit, cum simt oamenii de afaceri britanici „balbaiala” fiscala a guvernantilor, Paul Brummell a declarat ca predictibilitatea este intotdeauna foarte importanta.

„Romania este o tara primitoare, cred ca oamenii de afaceri britanici sunt aici cu mare placere. Bineinteles, pentru business, predictibilitatea este intotdeauna foarte importanta, deci schimbarile in ceea ce priveste legile nu sunt binevenite pentru afaceri”, a spus diplomatul britanic.

Intrebat, in continuare, care este punctul sau de vedere fata de dezbaterile din Romania pe tema independentei justitiei, Brummell a precizat ca Romania a facut pasi importanti si pozitivi dupa aderarea la UE in ceea ce priveste justitia si lupta impotriva coruptiei, datorita unor institutii cum ar fi DNA.

„Constatam ca lupta impotriva coruptiei are loc in continuare, uram succes, aveti oameni buni si sper ca rezultatele vor fi bune. Romania trebuie sa decida care vor fi legile potrivite pentru Romania nu este sarcina mea”, a subliniat ambasadorul Marii Britanii.

Paul Brummell a participat, marti, la Cluj-Napoca, la o dezbatere organizata de Ambasada Marii Britanii la Bucuresti despre efectele post-Brexit si provocarile pentru cetatenii britanici din Romania.

Sursa: ziare.com

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos