PSD da startul! Ponta: Va fi CEA MAI URATA campanie electorala!

505

Fostul premier Victor Ponta a declarat, vineri, la Deva, că actuala campanie electorală pentru alegerile parlamentare va fi „cea mai urâtă” din cele pe care le-a parcurs până acum, potrivit agerpres.ro.

Cea mai urâtă campanie din tot ce am prins eu, cel puţin din 2000 încoace, pentru că, pe de-o parte, PSD şi ALDE vor vorbi despre ce trebuie să facă Guvernul şi Parlamentul, adică legi pe care le adoptă, măsuri, salarii, pensii, iar ceilalţi, pe stilul cam cum făcea Băsescu la sfârşit de mandat – că domnul Iohannis doar continuă sistemul lui Băsescu – ne vor zice cum ne bagă la puşcării şi cum ne fac dosare. Ori, eu cred că oamenii vor alege, din nou, pentru viaţa lor nu pentru răzbunările celorlalţi. (…) Realmente, o asemenea presiune şi un pumn în gură băgat tuturor, aţi văzut: Tăriceanu – dosar penal, Dragnea – dosar penal, Ponta – dosar penal. Dar când le-aţi…(făcut dosarele, n.r.), acum, înainte de campanie? Mai ales că domnul Iohannis, aţi văzut, când i s-a întâmplat lui ceva, a zis că-i vorba de campanie. Serios? Dar (…) eu nu ştiu ca domnul Iohannis să candideze la ceva”, a declarat Victor Ponta.

El a apreciat ca „incorectă” prezenţa premierului Dacian Cioloş alături de PNL, amintind că primul ministru a declarat în urmă cu un an că nu va candida şi că va organiza alegeri corecte.

„Anul trecut, pe vremea asta, domnul Cioloş ne-a spus că el nu candidează, că nu vrea nimic, decât să organizeze nişte alegeri corecte. Păi are mai multe afişe ca Dragnea, Tăriceanu şi Ponta la un loc”, a spus Victor Ponta.

Fostul premier social-democrat a participat vineri, la Deva, la o întâlnire cu membrii şi simpatizanţii PSD Hunedoara, prilej cu care au fost prezentaţi şi candidaţii partidului pentru mandatele de deputat şi senator în judeţul Hunedoara.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos