Mai mult

  PSD, dezastru pe line: angajatii unui minister desfiintat inca din luna ianuarie isi primesc salariile inainte de Paste, pensionarii nu!

  9,527FaniÎmi place

  Ministerul de Finante, condus de Eugen Teodorovici, a publicat un Ordin in Monitorul Oficial in care sunt enumerate institutiile publice care vor primi bani de salarii inainte de Paste.

  Potrivit deciziei semnate de Teodorovici, vor primi bani in avans de Sarbatori si angajatii Ministerului pentru Consultare Publica si Dialog Social, minister care nu mai exista din ianuarie, de la instalarea Guvernului Dancila.

  „Prin derogare de la prevederile art. 2 din Ordinul ministrului finantelor publice nr. 86/2005 pentru reglementarea datei platii salariilor la institutiile publice, publicat in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 108 din 2 februarie 2005, cu modificarile si completarile ulterioare, ordonatorii principali de credite inscrisi in anexa care face parte integranta din prezentul ordin achita in luna aprilie 2018 salariile aferente lunii martie 2018 la datele stabilite in aceasta“, spune ordinul de ministru. La punctul 49 din lista aprobata de Ministerul Finantelor apare Ministerul pentru Consultare Publica si Dialog Social.

  Ministerul pentru Consultare Publica si Dialog Social a fost infiintat in ianuarie 2017 si a fost apoi desfiintat de Liviu Dragnea, dupa ce Gabriel Petrea, cel care conducea acest minister, s-a pozitionat in tabara lui Mihai Tudose. „Atributiile Ministerului pentru Consultare Publica si Dialog Social vor fi preluate de alte structuri guvernamentale”, spunea chiar Viorica Dancila la preluarea mandatului, pe 26 ianuarie 2018.

  Sursa: aktual24.ro

  Ultimele stiri

  Avocatul Poporului apara pensiile speciale: „Mi se pare ca niciodata n-a fost Caragiale mai prezent”

  Avocatul Poporulu, Renate Weber, a explicat vineri de ce a decis sa atace la CCR legea de eliminare...

  Liviu Dragnea si Irina, viata de nababi din bani publici! Seful PSD o plimba pe Irina cu avioane private catre Elvetia si alte destinatii...

  Informatii prezentate de Europa Libera arata ca Liviu Dragnea a folosit bani publici pentru a inchiria avioane private...

  Rares Bogdan a rabufnit la adresa social democratilor: „PSD impinge Romania langa Ungaria si Polonia in relatia cu Uniunea Europeana”

  Liderul delegatiei eurodeputatilor romani din grupul PPE, Rares Bogdan, a anuntat joi, intr-o postare pe pagina sa de...

  Numire controversata la Sala Palatului! Sinecura pentru un fost membru UNPR

  PNL continua seria numirilor politice in functii cheie, de data aceasta la Sala Palatului. Noul director general, Adrian...

  Altii au apreciat si...