PSD, dezastru pe line: angajatii unui minister desfiintat inca din luna ianuarie isi primesc salariile inainte de Paste, pensionarii nu!

311

Ministerul de Finante, condus de Eugen Teodorovici, a publicat un Ordin in Monitorul Oficial in care sunt enumerate institutiile publice care vor primi bani de salarii inainte de Paste.

Potrivit deciziei semnate de Teodorovici, vor primi bani in avans de Sarbatori si angajatii Ministerului pentru Consultare Publica si Dialog Social, minister care nu mai exista din ianuarie, de la instalarea Guvernului Dancila.

„Prin derogare de la prevederile art. 2 din Ordinul ministrului finantelor publice nr. 86/2005 pentru reglementarea datei platii salariilor la institutiile publice, publicat in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 108 din 2 februarie 2005, cu modificarile si completarile ulterioare, ordonatorii principali de credite inscrisi in anexa care face parte integranta din prezentul ordin achita in luna aprilie 2018 salariile aferente lunii martie 2018 la datele stabilite in aceasta“, spune ordinul de ministru. La punctul 49 din lista aprobata de Ministerul Finantelor apare Ministerul pentru Consultare Publica si Dialog Social.

Ministerul pentru Consultare Publica si Dialog Social a fost infiintat in ianuarie 2017 si a fost apoi desfiintat de Liviu Dragnea, dupa ce Gabriel Petrea, cel care conducea acest minister, s-a pozitionat in tabara lui Mihai Tudose. „Atributiile Ministerului pentru Consultare Publica si Dialog Social vor fi preluate de alte structuri guvernamentale”, spunea chiar Viorica Dancila la preluarea mandatului, pe 26 ianuarie 2018.

Sursa: aktual24.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos