PSD face tot ce-i sta in putinta ca sa-i oblige pe medici sa plece din tara! Tudor Chirila: ”Asta nu e atac la siguranta nationala?”

344

Tudor Chirila a comentat in termeni duri despre salariile din sistemul de sanatate din Romania.

Salariul mediu din sanatate a scazut in februarie 2018, comparativ cu luna precedenta. Este vorba despre o scadere a castigului salarial mediu net de 2,1 la suta pentru angajatii din sistemul de sanatate si asistenta sociala.

Artistul Tudor Chirila a comentat, pe contul sau de pe o retea de socializare, despre ceea ce se intampla in sistemul de sanatate si de asistenta sociala din tara noastra.

“Mai tineti minte cresterile salariale PSD din sanatate? Ca ziceau ca ii aduc pe medici la nivel european? Hai ca nu e greu, era acum cateva luni. Luati de aici. Intre timp ei nu stau chiar degeaba, (C)iordache merge inainte cu legea care sterge interdictiile ANI aplicabile parlamentarilor in perioada 2007-2013.

Astia nu vor DECAT sa fure si ne-o demonstreaza zilnic. Cand medicii vor iesi in strada in mod normal populatia ar trebui sa fie langa ei. Nu de alaa, dar tre sa fii orb sa nu realizezi ca dupa medici urmeaza alte categorii profesionale. Doar ca n-o sa iasa nimeni langa medici pentru ca asa suntem noi egoisti, ne “descurcam”, nu ne atinge pe noi. Solidaritatea este o forma inteligenta de egoism. Alte popoare au realizat asta mai demult.

PS. Cand faci totul ca sa ii obligi pe medici sa plece din tara, asta nu e atac la siguranta nationala? In curand mandri ca suntem romani va fi mandri ca suntem bolnavi. Gaseste PSD un avantaj si in boala”, a afirmat Tudor Chirila.

Sursa: libertatea.ro