PSD i-a retras sprijinul politic lui Sorin Grindeanu! Dragnea: ”Am decis sa spunem adevarul, oricat de crud!”

În ședința Comitetului Executiv al PSD s-a decis retragerea sprijinului politic pentru premierul Sorin Grindeanu. Acest gest politic este o invitație din partea conducerii PSD pentru ca Sorin Grindeanu să își dea demisia din funcția de premier.

În urma unui vot în Comitetul Executiv s-a decis retragerea sprijinului politic pentru premier.

Votul în Comitetul Executiv a fost în unanimitate, cu 68 de voturi pentru. De remarcat că în ședința Comitetului Executiv se află și miniștrii Cabinetului, iar votul acestora dat împotriva lui Grindeanu reprezintă un semnal foarte clar că sunt dispuși să-și dea demisiile.

Principalele declarații ale lui Liviu Dragnea, după ședința CEx:

Puteam face o evaluare superficială. Am decis să spunem adevărul, oricât de crud.

Este poate o acțiune în premieră, când un partid are curajul să facă o radiografie la șase luni de guvernare.

Trebuie să facem schimbările necesare.

Sunt măsuri deja adoptate, care au mărit salariile, dar care trebuiau dublate de un alt set de măsuri care să le susțină.

Unele măsuri trebuiau să intre în vigoare de la 1 ianuarie 2018, dar ele trebuiau să fie adoptate până în iulie 2017 – fondul suveran, legea prevenției, reglementări fiscale care să diminueze birocrația, un ritm de investiții publice care trebuia să fie mai mare.

Majoritatea colegilor au tras concluzia – inclusiv eu – că o parte din membrii Guvernului nu au luat în serios programul de guvernare.

PSD i-a retras sprijinul politic lui Sorin Grindeanu! Dragnea: ”Am decis sa spunem adevarul, oricat de crud!” was last modified: iunie 14th, 2017 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
Loading...
spre