PSD incepe atacul contra lui Iohannis cu minciuni care ar putea ”pune la pamant” relatiile cu nemtii: ”Germania s-a implicat in alegerea lui Iohannis mai mult decat s-a amestecat Rusia in alegerea lui Trump!”

529
Fostul ministru şi europarlamentar PSD Adrian Severin – deţinut la Penitenciarul Rahova, în urma unei condamnări definitive la 4 ani de închisoare cu executare, pentru săvârşirea infracţiunilor de luare de mită şi trafic de influenţă – susţine, pe Facebook, că Germania s-a implicat în alegerea preşedintelui Iohannis mai mult decât s-a implicat Rusia în alegerea preşedintelui Donald Trump, scrie evz.ro.

„Nu știu cât de mult s-a amestecat Rusia în alegerea președintelui Donald Trump. Probabil mai puțin decât S.U.A. în alegerea președintelui Boris Elțin. Și cu siguranță mai puțin decât Germania în alegerea președintelui Iohannis. Cert este însă că binecuvântarea Summit-ului celor trei mări, de la Varșovia, a fost dată de președintele S.U.A. – invitat de onoare – în cel mai autentic interes american”, a scris Adrian Severin, pe Facebook.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos