Andreea Dumitrescu, jurnalista la TVR, intentioneaza sa demisioneze dupa ce sefa ei a anuntat ca o retrage de pe domeniile pe care le acoperea pentru ca ar fi fost „prea agresiva” fata de PSD.

Andreea Dumitrescu lucreaza la TVR de doi ani, perioada in care s-a ocupat, in principal, de PSD, de Parlament si de Curtea Constitutionala. Are sase ani de presa, iar inainte de Televiziunea Publica, tot de politic s-a ocupat.

Potrivit informatiilor Paginademedia.ro, Andreea Dumitrescu a fost chemata, astazi, la sefa stirilor, Madalina Radulescu. Conform acelorasi surse, jurnalistei i s-a reprosat ca ar fi „prea agresiva”. Ca atare, i s-a oferit o varianta de „compromis”: un alt domeniu de acoperit, si anume primariile.

„In acest caz, imi dau demisia”, ar fi replicat Andreea Dumitrescu.

Discutia cu sefa stirilor TVR vine dupa ce, ieri, Andreea Dumitrescu a avut mai multe subiecte pe post, fiind prezenta, printre altele si la Biroul Politic al PSD, unde i-a pus cateva intrebari premierului Viorica Dancila.

Andreea Dumitrescu nu a comentat informatiile, spunand doar ca „ia in calcul demisia”, fara a preciza care sunt motivele.