PSD își dă arama comunistă pe față: schimbă și legea ca să-și doboare adversarii! Un deputat PSD vrea să închidă o televiziune care nu cântă în strună coaliției PSD-ALDE!

644

Deputatul PSD Liviu Plesoianu anunta ca va modifica legea insolventei astfel incat Realitatea TV, care este de 6 ani in insolventa, sa poata fi inchisa.

„#IPOCRITUL care nu mai poate de grija tarii face emisiuni de #PROPAGANDA la o televiziune care e de 6 ANI in INSOLVENTA! #REZISTENTUL invesmantat in drapelul Romaniei ne da lectii despre cum ‘sa iubim Romania’ din platourile unei televiziuni care are datorii catre statul roman in valoare de 24 DE MILIOANE DE EURO!

Legea insolventei trebuie urgent modificata. Si va fi! Imi fac un obiectiv din asta… Dupa parerea mea, doi ani sau trei ani sunt suficienti. Dupa depasirea termenului, prin efectul legii, firma in speta trebuie sa intre in faliment, nu sa continue sa acumuleze la nesfarsit datorii catre stat! Platiti-va DATORIILE catre statul roman, #DEONTOLOGILOR!”, anunta Plesoianu pe Facebook.

Sursa: aktual24.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos