PSD isi sapa singur groapa! Amenintarea Olgutai de care se teme doar electoratul PSD: ”N-o sa mai vedeti ajutoare sociale date cu nemiluita!”

468
Ministrul Muncii, Olguța Vasilescu, a declarat, ieri seară, că legea salarizării unitare s-a lucrat, în proporţie la 80%, la sediul PSD. În ceea ce priveşte piaţa muncii, ministrul a precizat că economia ţării funcţionează, întrucât în ultimele trei luni au apărut 44.000 locuri noi de muncă așa că, proportional, trebuie să scadă ajutoarele sociale.
„La partid s-a lucrat legea, mai puţin în minister. A fost o secretomanie această lege, am tot discutat cu sindicatele şi nu voiam să scape înainte în presă pentru că apărea un salariul mâine, îl corectam şi ori păream neserioşi, ori că am dat o informaţie falsă. Nici angajaţii din minister nu ştiau exact. Angajaţii din Ministerul Muncii sunt printre cei mai proşti plătiţi, justiţia, finanţele sunt mult peste Ministerul Muncii. Am corectat-o, acum toate ministerele sunt pe aceeaşi grilă. Am lucrat-o în proporţie de 80 la sută la partid. Legea nu e perfectă, în mod sigur ne-a scăpat ceva care la Parlament poate fi corectat”, a declarat Lia Olguţa Vasilescu la Antena 3. Ministrul Muncii a precizat că salariile vor fi corectate până în 2022. „Sunt aproximativ nouă mii de locuri de muncă doar săptămâna trecută. Asta înseamnă că economia funcţionează. Locurile de muncă sunt în piaţa liberă. Vrem să ajungem la cea mai scăzută rată a şomjaului, de 4,2 %, n-o sa mai vedeti ajutoare sociale date cu nemiluita”, a spus ministrul.
ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos