PSD-iștii au reluat atacurile la adresa societății civile: ”ONG-iștii lui Soroș au timp de mitinguri, noi românii gospodari tăiem porcul!”

220

PSD-iștii continuă atacurile și sfidările asupra cetățenilor care au ieșit în spațiul public pentru a protesta împotriva atacului dat asupra justiției.

Pe lângă mitingul pe care îl pregătesc în Craiova fix de ziua internațională a luptei împotriva corupției, unii din membrii social-democrați din zona Olteniei au reluat atacurile la adresa societății civile readucând în prim-plan aceleași teorii ale conspirației cu Soros și ONG-urile.

”Ong-iștii lui Soros au timp să facă mitinguri. Noi, oamenii gospodari, tăiem porcul, ne pregătim de sărbători” declară viceprimarul Târgu-Jiului, Adrian Tudor, întrebat despre contra-mitingul dorit de PSD.

Alții s-au declarat mai războinici și au preluat ideea pornită de la centru de la Codrin Ștefănescu despre mari mitinguri de 1 milion de persoane care să își arate sprijinul pentru partid și programul de guvernare.

”Tot partidul fierbe! Suntem în stare să scoatem 1 milion de oameni în stradă!” spune primarul Ion Bârcă, din comuna Turbulea, județul Gorj, care a criticat protestele și a reluat ideile liderilor PSD-ALDE cu „statul paralel”.

Social-democrații se pregătesc pentru miting de amploare pe care îl plănuiesc pentru 9 decembrie în Craiova. Această idee a venit după punerea sub urmărire penală a lui Liviu Dragnea, dar Claudia Manda, cel care a anunțat organizarea mitingului, susține că este pentru susținerea guvernului și a programului de guvernare.

Sursa: b1.ro