PSD-istii il plang pe Dragnea. Codrin stefanescu: „Ma suna colegi in fiecare zi sa-mi spuna ca-l regreta pe Dragnea. Enorm! Pana azi le spuneam sa aiba rabdare si sa spere. Azi nu le mai zic nimic. Nici macar de tradarea unora”

353

Fostul secretar general al PSD Codrin Stefanescu, mazilit de noua conducere a partidului dupa plecarea lui Liviu Dgranea la Rahova, sustine ca il suna colegi sa-i spuna ca il regreta pe fostul sef aflat in puscarie.

„Ma suna colegi in fiecare zi sa-mi spuna ca-l regreta pe Liviu Dragnea. Enorm! Ca le este dor de timpurile in care luptam impreuna pentru un crez si vocea noastra era auzita. imi spun ca sunt nostalgici. Pana azi le spuneam sa aiba rabdare si sa spere. Azi nu le mai zic nimic. Nici macar de tradarea unora. Deocamdata”, a scris Codrin stefanescu pe pagina sa de socializare.

Codrin stefanescu, considerat a fi „aghiotantul” lui Dragnea, si-a pierdut functia dupa ce fostul lider suprem al PSD a ajuns in spatele gratiilor.

Premierul Viorica Dancila se plangea in ultimul Comitet Executiv al PSD ca a fost izolata la Palatul Victoria si ca, atunci cand s-a dus in teritoriu cu Eugen Teodorovici, Dragnea cu stefanescu le-au dat ordin primarilor sa nu mai vorbeasca cu ei.

„Am dovezi despre relatia mea cu Dragnea, dar credeti ca e bine sa ies public? Nu, pentru ca nu am sa vorbesc de rau un fost presedinte. Am fost izolata sase luni in guvern. Nu am avut voie sa fac nimic. Nu ma acuzati ca am fost apropiata de Dragnea, pentru ca nu eu am luat deciziile in partid. Eu eram izolata si aveam interzis sa vorbesc cu colegii. Se plateau bani de la partid ca sa ma atace la TV”, a mai precizat Dancila, citata de Digi24.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos