PSD-istii se decid luni ce optiuni de cazare au deputatii si senatorii lor

441

psdLiderul grupului PSD din Camera, Marian Neacsu, a declarat miercuri ca deputatii social-democrati isi vor prezenta luni optiunile de cazare, urmand sa se stabileasca daca acestia se vor organiza pentru a negocia cu hotelierii sau daca fiecare isi va solutiona problema cazarii individual.

„De tot ce inseamna procedura de cazare, daca va exista o procedura de cazare, nu se mai ocupa Camera. Ca se vor face la grup, in forma organizata, ca se vor organiza colegii deputati intr-o alta formula, probabil ca asa va fi. (…) Nu se poate face o negociere pana cand nu exista cifre definitive”, a spus Neacsu.

„Noi abia luni dimineata ne adunam la grup cu toti colegii si vreau sa lamurim pentru ce solutii opteaza fiecare si abia de acolo incolo poti sa discuti, pentru ca stii pe ce numar de camere, pe ce perioada, ce optiuni au fiecare. (…) Luni dimineata voi prezenta situatia asa cum este, de acolo optiunea va fi individuala”, a adaugat Neacsu.

El a precizat ca, pana in acest moment, colegii deputati care s-au angajat sa discute cu hotelierii nu au fost „entuziasti”.

Neacsu a mai spus ca vineri va fi convenita si forma finala pentru modificarea Statutului deputatilor si senatorilor, care va fi asumata de liderii de grup si va deveni initiativa legislativa, urmand a intra in procedura pentru saptamana viitoare.

sursa: Mediafax

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos