PSD-istii vor sa-l EXCLUDA pe Tudorel Toader pentru ca nu le face jocul: ”Nu inteleg PE CINE reprezinta dansul in Guvern?”

281

Vicepresedintele ALDE, Steluta Cataniciu, se declara extrem de nemultumita de activitatea ministrului Justitiei, Tudorel Toader. 

„Nu va suparati, vorbim despre un guvern politic. Eu, la aceasta ora, cred ca sunt unul dintre parlamentarii care a incercat sa gaseasca o explicatie logica, bazata pe ratiune, evident, atunci cand dansul, in urma acelui raport de evaluare cu privire la incalcarea Constitutiei de catre DNA, a avut acele concluzii.

(…) Nu inteleg pe cine reprezinta dansul in guvernul Grindeanu, pentru ca ministrul Justitiei este unul dintre cei mai importanti ministri ai unui guvern. Or, dansul spune ca ma voi duce la o sedinta a coalitiei, daca voi fi chemat.

Politicile publice, mai ales in dreptul penal, si sunt atat de multe probleme in acest domeniu (…), apartin guvernului. Un ministru tehnocrat, care sa nu colaboreze cu partidele care formeaza coalitia de guvernare si implicit sustin guvernul, pune semne de intrebare.

(…) Sunt decizii care trebuie sa fie asumate politic. Sigur ca dansul spune ca se duce la catedra, avand calitatea de rector. Costurile in plan politic le vor plati cele doua partide, PSD si ALDE. Cred ca la aceasta ora Guvernul Grindeanu are o problema”, a declarat Steluta Cataniciu la Antena 3, citata de aktual24.ro.