PSD l-a demis, PSD l-a votat să preia șefia ANCOM! Grindeanu, salariu lunar de 10.000 de euro ca să treacă peste episodul umilitor în care a fost dat jos de propriul partid din fruntea Guvernului!

440

Relația de iubire PSD-Sorin Grindeanu a fost reluată. Fostul premier, demis prin moțiune de cenzură, a fost votat ca președinte al ANCOM de către aceiași oameni care l-au dat jos cu mare scandal din fruntea Guvernului.

Iar pentru Sorin Grindeanu vine un „premiu special” ca să treacă peste supărarea felului umilitor în care a fost dat jos din pozitia de premier, și anume un salariu lunar de 10.000 de euro.

Plenul reunit al Senatului și Camerei Deputaților l-a votat pe fostul premier Sorin Grindeanu pentru a prelua șefia ANCOM cu 270 de voturi „pentru” şi 117 voturi „împotrivă”.

Reluarea prietenii Sorin Grindeanu – Liviu Dragnea s-a văzut încă dinainte de votul din plenul reunit, când cei doi au sosit împreună la Parlament și au discutat în privat.

De atlfel, Sorin Grindeanu a evitat întrebările jurnaliștilor despre controversele privind legile justiției și a noilor măsurilor fiscale, afirmând că oamenii trebuie să înțeleagă mai bine măsurile „cântărite foarte bine” de guvern și trebuie ca autoritățile să le exprime mai bine. Cât despre excluderea PSD, nici aici nu mai e nicio supărare pentru că prin faptul că nu e membru de partid acest lucru îi permite să preia șefia ANCOM.

Sursa: b1.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos