PSD, la mare și la munte! Miniștrii și ”daddy” se pregătesc pentru începerea sesiunii parlamentare în ”ședințe secrete” în stațiunile de lux ale țării!

388

Liderul PSD Liviu Dragnea i-a convocat, sambata, la Sinaia, pe premierul Mihai Tudose si pe mai multi ministri pentru a discuta despre prioritatile Guvernului pentru perioada urmatoare, odata cu inceperea sesiunii parlamentare de toamna.

Intalnirea de sambata de la Sinaia vine dupa ce, joi, a avut loc, la Neptun, o sedinta oficiala a Comitetului Executiv National, in care s-a discutat cu precadere despre agenda parlamentara.

Insa de la Neptun premierul Mihai Tudose a anuntat ca Guvernul are in plan modificari la Pilonul II de Pensii, sustinand ca statul e un mai bun administrator decat privatul. Masurile, desi inca nu au fost concret anuntate, ci doar planul general, vor afecta 7 milioane de romani si au fost dur criticate.

Totodata, Tudose a anuntat si ca nu renunta la supraaciza, insa nici despre aceasta masura nu a putut spune de cand va fi aplicata si cat va fi majorarea.

Sedinta de la Sinaia este una informala, urmand sa fie discutate prioritatile Guvernului. Nu toti ministrii participa, o absenta notabila fiind ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu. Proiectul Legii pensiilor nu va fi, astfel, discutat la sedinta de sambata, informeaza News.ro.

La aceasta intalnire se va face si o analiza a stadiului de implementare a programului de guvernare.

Initial, se vehicula ca intalnirea ar putea avea loc in Delta Dunarii. Liviu Dragnea si Mihai Tudose au fost intrebati, dupa sedinta CExN al PSD, daca si unde va avea loc „sedinta secreta”, aminteste Mediafax.

„Da, e o intalnire cu mine”, a spus vineri Liviu Dragnea.

Liderul PSD a fost completat de premierul Mihai Tudose: „Intalnire atat de secreta, incat ma intrebati de ea. Daca era secreta, nu stiati de ea. Daca e secreta, nu pot sa va spun. Daca nu e deloc, ziceti ca e secreta”.

La institentele jurnalistilor, Mihai Tudose a continuat: „Care intalnire? Va trebui sa o facem ca sa v-o confirmam…”.

Sursa: ziare.com