Loading...
PSD nu vrea sa se desprinda de metehnele trecutului: incearca sa atenueze caderea abrupta din sondaje cu pomeni de Paste! – Circul Politic

PSD nu vrea sa se desprinda de metehnele trecutului: incearca sa atenueze caderea abrupta din sondaje cu pomeni de Paste!

Imagini revoltatoare, publicate chiar de un senator PSD. Lideri ai PSD Botosani s-au fotografiat distribuind pungi cu alimente, pe care era inscriptionata sigla PSD, unor nevoiasi din satele din judet.

Imaginile au fost publicate pe Facebook de senatorul PSD Doina Elena Fedorovici, presedinte PSD Botosani. Ea spune ca pungile cu alimente au fist impartite in satele Ripiceni, Vlasinesti, Dorohoi si George Enescu. „Carvana a pornit joi, prima oprire fiind la Ripiceni, unde fiecare familie a primit cate un cadou de Paste”, mentioneaza senatorul PSD.

„Se spune ca daruind vom dobandi”, a mentionat, inocenta, senatorul PSD.

„Daca darul pe care-l oferim izvoraste precum un izvor curat si limpede din interiorul sufletului, atunci Dumnezeu care-si are lacasul in suflet ne vede darul si ne va rasplati inzecit. Orice gand bun, orice incurajare, orice cadou mult dorit pe care-l oferim, vor avea rasplata pentru noi. Oferim acum si vom primi tot acum sau putin mai tarziu.

In saptamana mare, Organizatia Femeilor Social Democrate impreuna cu PES – Activists Botosani, au desfasurat o serie de actiuni menite sa aduca un strop de bucurie in sufletele familiilor din Ripiceni, Vlasinesti, Dorohoi si George Enescu. Personal sprijin cu drag de fiecare data astfel de actiuni. Felicitari dragi colegi, sunt mandra de voi.

Caravana OFSD si PES – Activists Botosani a pornit joi, prima oprire fiind la Ripiceni, unde fiecare familie a primit cate un cadou de Paste. In aceeasi zi, la Vlasinesti, o parte din batranii care locuiesc singuri au primit cu lacrimi in ochi vizita caritabila. In Vinerea Mare, caravana a pornit din nou, de data aceasta deplasandu-se la Dorohoi si in comuna George Enescu, unde cei mai incantati de cadourile primite au fost copiii”, a detaliat presedintele PSD Botosani.

Sursa: aktual24.ro

PSD nu vrea sa se desprinda de metehnele trecutului: incearca sa atenueze caderea abrupta din sondaje cu pomeni de Paste! was last modified: aprilie 10th, 2018 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close