PSD, ”o cascadă de aberații”! Ponta despre cum face ”daddy” numiri în Guvern: ”Singurul criteriu e să vrea Dragnea să te pună ministru!”

401

În acest an am văzut o cascadă de aberații, lucru explicabil dacă ne uităm la calitatea oamenilor pe care Liviu Dragnea i-a pus miniștri, a declarat Victor Ponta, pentru TVR. Fostul premier a mai spus că singurul criteriu de numire a oamenilor la ministere este să-i vrea șeful PSD.

„Anul ăsta a fost o cascadă de aberaţii pe care nu le înţelege nimeni. O dată pe lună inventezi câte o prostie. TVA Split, taxa de solidaritate, taxa pe gospodărie. Vine ministrul Finanţelor, îl contrazice premierul, apoi şeful de partid. Premierul trebuie să fie şi şeful partidului, altfel nu merge.

În Teleorman toată lumea lucrează la stat că şi TelDrum e ca la stat. România nu se conduce ca la Teleorman. Uitaţi-vă la calitatea celor promovaţi. Câţi din Guvern ştiu engleză? Nu e ok? Cum să te duci la Consiliul European şi să nu ştii engleză? Aici singurul criteriu e să vrea Dragnea să te pună ministru. Nu funcţionează mereu hai să mai dăm o funcţie că îl ştie pe Dragnea”, a spus Ponta.

Ponta a mai afirmat că lupta dintre Mihai Tudose și Liviu Dragnea a fost câștigată de cel din urmă, pentru că vechii miniștri au fost înlocuiți de alții care sunt tot oameni de-ai șefului PSD.

„Asta a fost problema, că Sevil Shhaideh nu asculta de premier, ci de Dragnea. Cuc alerga între Dragnea şi Tudose. Nu era bun, dar e strălucitor pe lângă ăsta de a venit acum. Stănescu e baron de Olt. Ce să vorbească el cu cei din Comisia Europeană? Păi ăla de la Relaţia cu Parlamentul nu mai e penal? Nu ştiu de ce a rămas Viorel Ilie. Tudose a spus că nu poate să fie papiţoi. A fost o revoltă a lui Tudose. Dragnea avea trei oameni cu care guverna. Busuioc promovat la Curtea de Conturi. Nu aş putea să fiu şi eu sacrificat 9 ani într-o asemenea funcţie?

Cei care au venit sunt tot ai lui Dragnea. La pauză avea 3-0 Tudose, la final, 4-3 pentru Dragnea. Noi terminăm anul cu 0 lei la fonduri europene. O să plângeţi după Cuc. Vine Dragnea şi întreabă ”care nu mă trădează mă, care nu îmi bagă cuţitul în spate?”. Îşi păzeşte spatele să vadă dacă vine un alt Dragnea să îl facă pe la spate”, a mai spus Ponta.

Sursa: b1.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos