PSD pregateste un OUG in secret! Dragnea vrea sa taie si sa spintece pensiile speciale pentru politie, armata si serviciile secrete!

473

Detalii de ultimă oră ies la iveală privind motivele pentru care Liviu Dragnea a convocat o sesiune extraordinară a Parlamentului pentru miercuri.

Guvernul s-ar pregăti să adopte săptămâna viitoare o Ordonanţă de Urgenţă prin care să modifice Legea pensiilor speciale pentru poliţie, armata şi servicii secrete, potrivit unor surse guvernamentale citate de  Hotnews.

Potrivit surselor, proiectul de ordonanţă este pregătit în mare secret de ministrul Muncii, Olguţa Vasilescu, împreună cu un grup restrâns din care ar face parte şi secretarul de stat din Ministerul Justiţiei Mariana Moţ.

Prin acest proiect de OUG ar urma să se schimbe radical modul de calcul al pensiilor speciale, astfel încât poliţiştii, militarii şi ofiţerii din serviciile secrete care se vor pensiona în baza noilor reguli vor avea o pensie mult mai mică decât dacă s-ar pensiona în baza legii în vigoare.

Modificarea Legii pensiilor speciale ar urma să figureze pe ordinea de zi a şedintei Consiliului Superior de Apărare a Ţării (CSAT), programată pentru marţi.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos