PSD se scalda in ape tulburi: BLONDELE PARTIDULUI LA ATAC! Firea vrea sa-i faca vant ineficientului Grindeanu, iar Corina Cretu il mustra pe Dragnea pentru lupta impotriva justitiei si a multinationalelor!

528

Comisarul European Corina Cretu (PSD) il ataca voalat pe liderul PSD, Liviu Dragnea, intr-un interviu publicat pe hotnews.ro. Duminica seara, pe de alta parte, Gabriela Firea a lansat critici dure la adresa ministrilor PSD si chiar a lui Sorin Grindeanu, scrie aktual24.ro

Cretu spune ca a impartasit „pe deplin” pozitia Comisiei Europene privind adoptarea OUG 13 si protestele din luna februarie. “Eu am impartasit pe deplin pozitia Comisiei Europene in februarie”, impotriva actelor normative emise de Guvern in justitie, a spus Cretu. Pozitia oficiala a PSD continua sa fie de sustinere a prevederilor din OUG 13, pe care le considera necesare. “Am vazut acum ca ministrul Justitiei doreste o dezbatere larga pe tema modificarilor legislative si cred ca acesta este modul de urmat”, a adaugat Cretu.

Ea a lansat inca o critica la adresa discursului oficial al PSD, care condamna atat activitatea multinationalelor cat si a activitatii „strainilor” in Romania. “Nu mi se pare normala aceasta atitudine ca noi le stim pe toate si nu avem nevoie de straini”, a mentionat Cretu.

Duminica seara, Gabriela Firea a criticat dur activitatea Cabinetului Grindeanu. Firea, care deocamdata joaca in tabara Dragnea, a spus ca are o relatie cu ministrii „chiar mai proasta decat a avut cu tehnocratii lui Dacian Ciolos”. Ea a sugerat ca schimbarea lui Grindeanu este mai mult decat posibila.

”Privesc si eu cu atentie si putina ingrijorare faptul ca domnul presedinte a explicat ca premierul nu se mai consulta la fel de des cu dumnealui ca la inceput, ca nu se mai intalnesc la fel de des ca la inceput. Motivele pentru care sunt in aceasta situatie nu le cunosc, dar ma ingrjioreaza faptul ca premierul nu mai are timp sa se intalneasca cu presedintele partidului, in conditiile in care avem un program de guvernare asumat politic.

Deschid si o paranteza si va spun ca si eu personal am nemultumiri fata de modul in care anumiti ministri se raporteaza la problemele Bucurestiului. Reprezentantii anumitor ministere pun in dificultate activitatea Primariei Capitalei”, a declarat Firea.

Firea a lasat de inteles ca se ia in calcul schimbarea lui Sorin Grindeanu din fruntea guvernului. „Premierul este unul asumat politic si prin urmare raspunde politic, daca lucrurile nu merg asa cum ne-am asumat”, a declarat Gabriela Firea.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos