PSD si-a angajat sociolog de serviciu! La Antena 3 se prezinta SONDAJE fabricate din care aflam ca romanii doresc gratierea faptelor de coruptie si ca poporul isi pune toata increderea in PSD!

688

Sociologul Marius Pieleanu sustine ca a realizat un sondaj de opinie din care reiese ca majoritatea romanilor doresc gratiere si amnistia faptelor de coruptie.

„Oamenii vor gratiere si amnistie. Atat va spun acum. Am realizat un sondaj, veti vedea rezultatele saptamana urmatoare. Asadar, daca aceasta poveste cu gratierea si amnistia se pregatea mai mult mediatic, se putea obtine rezultatele dorite”, a declarat Marius Pieleanu la Antena 3.

„In Romania, PSD inca este bine valorizat. Liderii PSD sunt creditati cu incredere de popor incepand cu Liviu Dragnea si terminand cu Sorin Grindeanu. Nivelul de asteptare, in continuare, este foarte mare. Social-democratii nu au inceput tocmai bine. Au inversat etapele in agenda publica. Trebuiau sa inceapa cu fapte din zona economica. Au inversat prioritatile si au inceput cu justitia”, a mai spus sociologul, anunta aktual24.ro.