Loading...
PSD și tradiția lacătului pe școli! Educația a sute de mii de elevi, în stand-by, la ordinul primarului Firea! – Circul Politic

PSD și tradiția lacătului pe școli! Educația a sute de mii de elevi, în stand-by, la ordinul primarului Firea!

Primarul General, Gabriela Firea, a convocat Comandamentul de iarnă, luni, la ora 12:00, la sediul PMB. Am aflat dacă școlile vor rămâne, în continuare, închise. Gabriela Firea a făcut anunțul: Școlile, grădinițele și liceele, din sistemul public, vor fi închise toată săptămâna.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, marţi, un nou Cod portocaliu de ninsori abundente şi viscol, valabil pentru 7 judeţe din sudul ţării, până miercuri seara la ora 20:00.

Judeţele care se vor afla sub incidenţa Codului portocaliu de miercuri dimineaţa de la ora 06:00 sunt Giurgiu, Călăraşi, Ialomiţa, Buzău, Brăila, Constanţa şi Tulcea.

În aceste zone vor fi intensificări susţinute ale vântului, cu rafale în general de 55 – 65 km/h şi local în jur de 70 km/h, iar ninsoarea va fi puternic viscolită, zăpada spulberată şi troienită iar vizibilitatea va scădea sub 50 de metri.

Cod galben care vizează tot ninsori însemnate şi viscol

Pe de altă parte, a fost emis un Cod galben care vizează tot ninsori însemnate şi viscol şi este valabil de marţi noapte, de la ora 23:00, până miercuri noapte, la ora 23:00, în Capitală şi în 11 judeţe, respectiv Bacău, Vaslui, Vrancea, Galaţi, Prahova, Dâmboviţa, Argeş, Olt, Teleorman, Dolj şi Mehedinţi.

Potrivit meteorologilor, în intervalul menţionat aria ninsorilor va fi în extindere, începând din sud-vest şi va cuprinde jumătatea de sud a ţării.

În Muntenia, Dobrogea, precum şi în jumătatea sudică a Olteniei şi a Moldovei ninsorile vor fi local însemnate cantitativ şi se va depune strat consistent de zăpadă.

Sursa: DCNews

PSD și tradiția lacătului pe școli! Educația a sute de mii de elevi, în stand-by, la ordinul primarului Firea! was last modified: februarie 27th, 2018 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close