PSD sta pe un teren minat! Liviu DRAGNEA intentioneaza sa rupa partidul si sa formeze unul nou, impreuna cu alti 14 parlamentari PSD fideli lui!

550

Liderul PSD, Liviu Dragnea, are parte de un curent de opoziţie în partid, pentru prima oară de la preluarea conducerii PSD. În presă au apărut informaţii conform cărora 14 parlamentari PSD se pregătesc să rupă partidul şi să formeze un nou partid, pe modelul UNPR.

Surse din PSD ne-au precizat că în acest weekend Liviu Dragnea a avut mai multe convorbiri cu liderii de filiale din sudul ţării, cei care îi asigură sprijinul masiv pentru conducerea partidului.

Liviu Dragnea le-a cerut acestora să fie pregătiţi pentru orice scenariu, inclusiv cel în care vor asista la un puci în interiorul partidului. De asemenea, Dragnea le-a transmis acestora că vor fi executaţi rapid şi fără prea multe explicaţii cei care vor avea ieşiri publice împotriva actualei conduceri a partidului.

Liderul PSD a transmis mesaje prin care a explicat că nu se aşteaptă la o mişcare tectonică în interiorul PSD, însă dacă vor fi lideri care ies în faţă cu atacuri, atunci toată structura de conducere a PSD trebuie să fie unită şi să răspundă imediat atacurilor.

Surse din PSD ne-au precizat că primii care vor răspunde atacurilor vor fi locotenenţii lui Liviu Dragnea, iar pe fondul scandalului din partid, liderul PSD va avea motive de excludere a răzvrătiţilor, scrie stiripesurse.ro.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos