PSD vrea circ cu orice preț și în 2018! ”Daddy” cel penal nu se așteaptă la vreo schimbare în bine în relația sa cu președintele Iohannis: ”Eu m-am cam lămurit!”

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat joi ca nu se asteapta la o imbunatatire a relatiei cu presedintele Klaus Iohannis, precizand ca s-a cam „lamurit”.

„Nu ma gandesc la nicio supriza sa fie vreo schimbare in bine. Eu m-am cam lamurit”, a declarat Dragnea la Romania TV, intrebat cum crede ca va fi relatia cu seful statului anul viitor.

Relatia dintre seful statului si liderul PSD este foarte tensionata, Dragnea acuzandu-l pe Iohannis in repetate randuri ca este „beneficiar al statului paralel” si ca actioneaza pentru destabilizarea guvernarii si a PSD. In contextul disputei legate de participarea la evenimentele organizate de 1 Decembrie, Liviu Dragnea a declarat ca nu accepta invitatia presedintelui de a asista la parada din tribuna oficiala pentru ca nu crede in el.

La randul sau, Iohannis a criticat in termeni duri initiative legislative ale PSD si in special pe cele referitoare la legile justitiei si a spus ca Dragnea trebuie sa demisioneze de la conducerea Camerei din cauza problemelor penale, apreciind ca de fapt nici nu ar fi trebuit sa ajunga in functie.

Sursa: aktual24.ro

PSD vrea circ cu orice preț și în 2018! ”Daddy” cel penal nu se așteaptă la vreo schimbare în bine în relația sa cu președintele Iohannis: ”Eu m-am cam lămurit!” was last modified: decembrie 29th, 2017 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
Loading...
spre