PSDragnea e in stare sa provoace si al treilea razboi mondial doar ca sa mute atentia de la masacrarea codurilor penale!

211

Senatorul PNL Alina Gorghiu a spune ca memorandumul privind mutarea ambasadei Romaniei de la Tel Aviv la Ierusalim este o tema ”ce arunca o noua pata pe imaginea tarii in lume”, adaugand ca ”iminentul scandal de amploare care va izbucni” este menit sa distraga atentia de la ”modificarile controversate la Coduri”.

„Memorandumul privind mutarea ambasadei Romaniei in Israel, de la Tel Aviv la Ierusalim, ne transmite Executivul, incadrat la ‘documente confidentiale’. Asa la secret era documentul, ca informatia ne-a fost oferita in prime-time de catre dl Dragnea. Probabil dl Manda deja s-a mobilizat pentru a aduna de urgenta comisia SRI cu scopul de a identifica ‘sifonul’ din Guvern, iar media favorabila PSD solicita manios comisie speciala sa se ancheteze o asemenea scurgere de informatii…

Deocamdata, realitatea se prezinta astfel: un anunt frapant de politica externa a Romaniei prin vocea liderului unui partid, care genereaza nu doar un conflict intre Palatul Cotroceni si Palatul Victoria, dar si o tema ce arunca o noua pata pe imaginea tarii in lume. Principala concluzie care poate fi trasa dupa anuntul d-lui Dragnea: societatea romaneasca, opozitia, Presedintia, precum si forurile europene sa aiba in atentie rezolvarea acestui conflict de durata aruncat in spatiul public, nu iminentul scandal de amploare care va izbucni peste doar cateva zile, cand PSD isi va intensifica eforturile sa-si treaca prin Parlament modificarile controversate la Coduri”, a scris sambata pe Facebook Alina Gorghiu.

Sursa: aktual24.ro