PSDragnea, masura dictatoriala care loveste din plin invatamantul: 8 universitati care l-au criticat pe Daddy vor fi penalizate la buget!

Universitatile care au criticat masurile guvernelor PSD in domeniul educatiei primesc din septembrie mai putini bani de la stat pentru licenta. Dintr-un total de 56 de universitati de stat, sunt penalizate la buget opt.

Universitatea Stefan cel Mare din Suceava, al carui rector suspendat este actualul ministru al Educatiei, Valentin Popa, castiga 47 de locuri fata de anul trecut, astfel ca din septembrie va avea bugetate de la stat 1.170 de locuri pentru anul I de licenta.

Singurele universitati care primesc mai putine locuri de la stat, fata de anul trecut:

1. Universitatea din Bucuresti: va avea din septembrie un total de 4.250 de locuri pentru anul I (cu 60 de locuri mai putin ca anul trecut)
2. Academia Nationala de Informatii Mihai Viteazul din Bucuresti: total de 40 de locuri (cu 43 locuri mai putin ca anul trecut)
3. Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca: total de 4.790 de locuri (cu 29 locuri mai putin ca anul trecut)
4. Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi: total de 3.400 de locuri (cu 25 de locuri mai putin ca anul trecut)
5. Academia de Studii Economice din Bucuresti (ASE): total de 2.750 de locuri (cu 20 de locuri mai putin ca anul trecut)
6. Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative din Bucuresti (SNSPA): total de 735 de locuri (cu 15 locuri mai putin ca anul trecut)
7. Academia Fortelor Aeriene Henri Coanda din Brasov: total de 159 de locuri (cu 12 locuri mai putine ca anul trecut)
8. Universitatea de Vest din Timisoara: total de 2.105 de locuri (cu 10 locuri mai putin ca anul trecut).

Sursa: b1.ro

PSDragnea, masura dictatoriala care loveste din plin invatamantul: 8 universitati care l-au criticat pe Daddy vor fi penalizate la buget! was last modified: aprilie 11th, 2018 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
Loading...
spre