Puiu Hasotti: Partidul lui Mihai Razvan Ungureanu seamana cu masina comunismului, isi consuma toata energia la claxon

491

Ministrul Culturii, Puiu Hasotti, a declarat la intalnirea de la Scoala de Vara a femeilor liberale de la Eforie Nord ca partidul lui Mihai Razvan Ungureanu seamana cu masina comunismului, consumandu-si energia la claxon.

Hasotti a atras atentia ca lupta electorala va fi data in continuare cu Traian Basescu si cu PDL, iar cei recent intrati in aceasta batalie nu vor conta.

„Nu va fie teama de partidul lui Mihai Razvan Ungureanu care seamana cu masina comunismului, isi consuma toata energia la claxon. La fel si colegii lui mai tineri, Neamtu…Acuma sa stiti ca Neamtu, acel tanar domn, a avut un moment de inspiratie, a salutat lumea din WC, loc care i se potriveste. Acestia nu sunt de luat in seama, de luat in seama sunt Basescu, care reprezinta ceva si PDL-ul. Ma gandeam insa foarte amuzat cum doamna procuror ceausist Monica Macovei, fiica de ofiter de securitate, va peria listele acestei aliante, chipurile de centru-dreapta. Lupta nu o dam cu Mihai Razvan Ungureanu, lupta o dam cu un partid care in mod fals, in mod ilegitim, vorbeste despre lupta impotriva coruptiei, cu un presedinte care a incalcat cele mai elementare reguli ale democratiei, cu un sistem in care justitia si serviciile secrete fac partizanat politic. Nu cu Mihai Razvan Ungureanu si cu Neamtu si cu Papahagi si cu nu stiu mai cine, acestia sunt cantitati neglijabile, toti intra intr-un taxi. Batalia se va da cu PDL-ul si cu Basescu, ceilalti sunt aluviuni politice, eu asa le spun”, a afirmat Puiu Hasotti.

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos