Purtatorul de cuvant al PNL avertizeaza: Dupa inchiderea lui Dragnea, hidra pesedista nu a murit. Are doar cativa dinti sparti!

556

Purtatorul de cuvant al PNL, Ionel Danca, a afirmat, joi, ca „hidra pesedista nu e moarta, are doar cativa dinti sparti dupa inchiderea lui Dragnea”.

„Ce se intampla in aceste zile cu penalii care continua sa guverneze Romania ne arata ca sunt mii de Dragnea in libertate in PSD. Dancila numeste un urmarit penal la sefia Casei de asigurari de sanatate, blocata de 24 de zile din cauza sistemului informatic, pe fostul presedinte al CNAS, Vasile Ciurchea, anchetat de DNA pentru contractele incheiate pentru sistemul informatic al Casei. Incompetentul Cuc de la Transporturi recunoaste ca a discutat in biroul lui de ministru despre o spaga de jumatate de milion de Euro pentru a se rezolva o licitatie la CFR Calatori si este in continuare in functie”, a declarat Danca pe pagina de Facebook.

In acelasi timp, liderul PNL a aratat ca fostul trezorier PSD, Mircea Draghici, propus de PSD la conducerea Autoritatii Electorale Permanente, este trimis in judecata pentru ca si-ar fi cumparat o vila in Pipera din banii de subventie ai partidului.

in final, liberalul a avertizat ca „hidra pesedista nu e moarta, are doar cativa dinti sparti dupa inchiderea lui Dragnea”.

„Lupta cu pesedismul trebuie sa continue pana la starpirea lui definitiva”, a conchis Ionel Danca.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos