Radu Mazare a ajuns la munca de jos! Fostul baron de Constanta va lucra la atelierul de croitorie in penitenciarul Rahova!

360

Fostul primar PSD al Constantei Radu Mazare va lucra la atelierul de croitorie al inchisorii Rahova unde executa o pedeapsa de 9 ani pentru coruptie.

„Am vorbit si astazi cu el, mi-a spus ca a fost repartizat de comisia din penitenciar sa lucreze la atelierul de croitorie al penitenciarului. (…) El poate ar fi avut o preferinta pentru atelierul auto, dar nu inseamna ca la atelierul de croitorie nu e bine. O sa vada cum se adapteaza si daca ar fi vreo problema, poate face o solicitare sa fie transferat la atelierul auto. Dar nu e decizia lui, e decizia conducerii penitenciarului”, a afirmat Mihai Mazare, fratele lui Radu Mazare, citat de Hotnews.

O comisie a Penitenciarului Rahova a decis, dupa ce s-a incheiat perioada de carantina pentru Radu Mazare, ca fostul primar al Constantei sa ramana in aceasta unitate de detentie, in regim inchis, pana in anul 2021. Fostul edil imparte celula cu doi cetateni de origine turca si un roman.

Fostul primar al orasului Constanta a fost condamnat in dosarul retrocedarilor plajelor si extradat din Madagascar pentru a-si putea ispasi pedeapsa.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos