Radu Mazare isi pune pirostriile in spatele gratiilor!

407

Radu Mazare si-a cerut in casatorie iubita si urmeaza sa se casatoreasca in penitenciar luna viitoare, de ziua lui, a anuntat Mihai, fratele fostului primar al Constantei. Mazare si-a cerut iubita prin telefon si, la ceremonie, va purta acelasi costum pe care-l poarta in fata instantei.

„El ar vrea la inceputul lunii viitoare, cand e si ziua lui, dar nu depinde de el, ci de ce va accepta conducerea pentenciarului. Dupa ce ei doi se casatoresc, urmand ca ei sa cunune si sa fie nasii colegului lui de celula, care si el vrea sa-si ia prietena in casatorie. O sa fie doua nunti intr-una. Nu o sa fie o petrecere. Eu vin, da. Nu stiu care e regulamentul, cum pot veni invitatii. Trebuie sa ma ocup de verighete si mai am si sarcini pe care mi le-a dat”, a declarat Mihai Mazare, fratele fostului edil.

Colegul de celula nu e o persoana cunoscuta, a mai explicat sursa citata.

Mihai Mazare a explicat si cum fostul primar si-a cerut iubita in casatorie, pe Roxana: „Prin telefon a cerut-o. Nu cred ca a ingenuncheat”.

„El are un costum, cred ca o sa ia costumul cu care merge la inalta Curte si la nunta. Nu are ce sa faca cu doua costume acolo. O sa folosim acelasi costum. (…) inca nu s-a decis cine o sa fie nasi. Nu stie cum se poate face cununia religioasa si daca poate sa vina cu nasi, cu preot aici. Din ce stiu, sunt 10 persoane (au voie sa participe). Familia lui si familia Roxanei, ea urmand sa vina spre sfarsitul lunii”, a mai explicat fratele lui Radu Mazare.

Fosta fotomodel, Roxana Valentina Mihalache l-a insotit pe Radu Mazare in perioada in care acesta se ascundea in Madagascar. Mai mult, ea a dat explicatii in fata politistilor din Madagascar pentru ca insotea un urmarit international.

Cei doi sunt impreuna de zece ani.

Dupa ce a renuntat la cariera de fotomodel si-a deschis o casa de moda, apoi s-a ocupat de tinutele lui Mazare si de crearea costumelor pentru celebrele parade ale Carelor Alegorice, organizate de Primaria Constantei.

Nici cand au inceput problemele cu legea, iubita lui Radu Mazare nu l-a parasit. Dupa ce procurorii au cerut pentru prima data arestarea preventiva a fostului primar, Roxana Valentina Mihalache a plecat impreuna cu acesta in emisfera de sud. S-au ocupat amandoi de administrarea resortului construit de Mazare in Madagascar, tara unde se simtea ca in paradis.

Fostul primar al Constantei Radu Mazare, extradat din Madagascar pentru a-si ispasi pedeapsa de 9 ani de inchisoare cu executare in Romania in dosarul retrocedarilor plajelor, este incarcerat la Penitenciarul Rahova. El are alte doua condamnari in prima instanta care insumeaza 16 ani.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos