Radu Mazare: Legea este proasta, cei de la Ministerul Justitiei sunt niste cacaciosi!

765

1radu mazareRadu Mazare critica Justitia declarand ca cei de la Ministerului Justitiei au fost niste cacaciosi pentru ca au dat aviz negativ actului normativ, avansat de vicepremierul Liviu Dragnea, pentru modificarea legii 161/2003, potrivit mediafax.ro.

„Pe mine m-a verificat ANI daca am casa in Brazilia. Nu mi-au spus pana acum daca au gasit ceva, pentru ca raspunsul este negativ. E proasta legea 161/2003. Niste cacaciosi aia de la Ministerul Justitiei, le este frica. Nu stiu cine a vizat, dar sunt niste cacaciosi, in sensul de fricosi. Lucrurile trebuie sa fie de bun simt in general in viata lucrurile trebuie sa fie de bun simt. Daca un primar reprezinta Consiliul Local conform legii in fata tertilor atunci e normal si firesc ca acel primar sa reprezinte comunitate si in cadrul societatii de Apa, Canal. Nu le poate reprezentat un sofer”, a declarat pentru gandul Radu Mazare.

In calitate de presedinte al PSD Constanta, Mazare a spus ca va ridica problema la viitorul Comitet Executiv al PSD.

„Eu nu sunt prim-ministru, dar trebuie sa transam problema la partid, in Comitetul Executiv. O sa propun modificarea legii. Daca eram prim-ministru luam o decizie. Daca eram premier si imi dadea ministerul Justitiei in cazul acesta aviz negativ il schimbam pe cel care dadea avizul. Ce e asa complicat?”, a spus pentru gandul Mazare.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos